Foto: njuskalo.hr”Ko nov, mala oštećenja nisu vidljiva, može zamjena za novi iPhone 4s uz vašu nadoplatu”, glasio je oglas za nevidljivi plašt od Harry Pottera. Na online oglasniku Njuškalo.hr, njegovu vrijednost vlasnik je procijenio na 5.000 kuna.

Danas, kada porast bilježe samo osobe na Zavodu za zapošljavanje, broj blokiranih računa, cijene u trgovini i troškovi života općenito, u porastu je i ljudska snalažljivost i mašta. Ili su to ipak trenutci očaja i bunila? Kako god bilo, za ovako nešto treba biti domišljat pa mi kažemo – kapa dolje i hvala što ste nas nasmijali.

Nažalost, puno je onih koji će prije spavanja, umjesto slike voljene osobe ili uspješnog radnog dana, u mislima prebirati svotu novca koja im se nalazi u novčaniku, razmišljati kako će platiti zaostale neplaćene režije i smišljati načine dodatne zarade. Neimaština i pogled na golemi zid pred kojim se mnogi od nas nađu, dovede nas do svakakvih ideja.

Pa tako, vjerujemo, pouzdajući se u onu izreku koja kaže da svaka roba nađe svoga kupca, jedan snalažljivac pokušao je zaraditi, a na kraju je nasmijao mnogobrojne.

”Ko nov, mala oštećenja nisu vidljiva, može zamjena za novi iPhone 4s uz vašu nadoplatu”, glasio je oglas za nevidljivi plašt od Harry Pottera. Na online oglasniku Njuškalo.hr, njegovu vrijednost vlasnik je procijenio na 5.000 kuna. Ako smo pobudili vaš interes, žao nam je ali oglas je istekao.

Josipa Šola/profitiraj.hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here