Početna ZG vodič Događaji Josipa Lisac gošća grupe Quasarr na koncertu u Tvornici

Josipa Lisac gošća grupe Quasarr na koncertu u Tvornici

josipa lisacJosipa Lisac nastupit će kao gošća na koncertu grupe Quasarr u Malom pogonu Tvornice kulture u subotu, 10. svibnja. Naša najveća glazbena umjetnica i riječki indie-pop sastav izvest će pjesmu “Ljubav” za čiju izvedbu su nominirani u kategoriji Najbolja vokalna suradnja na nadolazećoj nagradi Porin 2014.

Subotnjim gostovanjem Josipa će “uzvratiti” Quasarru za dva izvođenja zajedničkog singla na koncertima u KD Vatroslav Lisinski 10. i 13. prosinca prošle godine.

Grupa Quasarr nedavno je realizirala suradnju s poznatim koreografima Mašom Kolar i Leom Mijićem u predstavi “Poru Homme Et Femme / Za muškarca i ženu”  u HNK Ivan pl. Zajec. Njihovi hitovi “Ti”, “Propaganda”, “Arpeggio”, “Pustinje” te novije “Sjene” bili su inspiracija Maši Kolar da s baletom HNK-a koreografijom vizualizira njihovu glazbu. Svirka uživo i plesači koji plesom prate njihov svijet sinergija je koja je prožela ove dvije umjetnosti, a projekt je doživio velike pohvale.

Koncert u Malom pogonu bit će prvo zagrebačko ukazanje benda nakon odličnog nastupa na prošlogodišnjem Pozitivnom koncertu i rada na predstavi te odlična najava novih radova koji se očekuju sljedećih mjeseci.

Koncert Quasarra dio je serije koncerata kojima se proslavlja 30 godina Radija 101.

Ulaznice za zagrebački koncert su u pretprodaji 25 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 35 kuna.

Službena prodajna mjesta:

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here