Hrvatski Auto Festival, najveći automobilski događaj u Hrvatskoj, održat će se 1. i 2. rujna na zagrebačkom Jarunu, na Otoku hrvatske mladeži.

Hrvatski Auto Festival, na kojem će biti izloženo više od 500 vozila, nije zamišljen kao zamjena za ZG Auto Show, već kao sasvim nova dimenzija druženja zaljubljenika u automobile.

Međunarodno je desetljeće cestovne sigurnosti i Svjetska automobilistička federacija (FIA) ulaže velike napore kako bi prometnice bile što sigurnije. HAF je dobio podršku Ministarstva unutarnjih poslova, policije i Hrvatskog autokluba, relevantnih institucija koje su zadužene za sigurnost u prometu te će u subotu i nedjelju 1. i 2. rujna, uoči početka školske godine, na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu u Zagrebu, ukazati na potrebe veće sigurnosti u prometu.

Svi zaljubljenici u automobile i posjetitelji Jaruna moći će vidjeti što donosi budućnost autoindustrije, brojne izlagače, sve željene informacije i savjete moći će dobiti od brojnog osoblja autozastupnika, a moći će pogledati brojna izložena stara vozila, koja njihovi vlasnici još održavaju u voznom stanju i ‘Desant na Jarunu’, na kojem će biti preko stotinu oldtajmera iz cijele Lijepe naše.

Mnogobrojni zaljubljenici automobila moći će na Jarunu uživati puna dva dana od 9 do 19 sati, za cijenu ulaznice od 20 kuna. Djeci uz pratnju odrasle osobe ulaz je besplatan.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here