Početna _playlist Gradonačelnik Bandić tuži SDP-ova zastupnika Meića

Gradonačelnik Bandić tuži SDP-ova zastupnika Meića

Gradonačelnik Milan BandićGradonačelnik Milan Bandić i njegov odvjetnik Krešimir Krsnik obavijestili su javnost, na konferenciji za medije, kako su podnijeli privatnu tužbu protiv SDP-ova zastupnika u Gradskoj skupštini Jurice Meića, koji je Bandića na prošlotjednoj na sjednici Gradske skupštine optužio za lopovluk.

Postoje dani kada čovjek ne smije šutjeti, a takav dan je danas, započeo je Bandić svoje obraćanje novinarima te je nastavio kako dvadeset godina sudjeluje u izgradnji hrvatske demokracije iz čega se naziru i razlozi tužbe – ‘održavanje demokratske higijene’ u Hrvatskoj, ali i zaštite digniteta i integriteta sebe kao čovjeka, objasnio je zagrebački gradonačelnik.

Ugled, čast i poštenje su prije svega i ne može me se optuživati bez dokaza, nastavio je Bandić i ustvrdio kako je mislio da su dani optuživanja bez dokaza odzvonili.

Bandićev odvjetnik je potvrdio pokretanje privatne tužbe protiv Meića na osnovu klevete. Krsnik je apelirao i na Državno odvjetništvo da prijavi Meića i po službenoj dužnosti zbog narušavanja slobode prava birača. Također, dodao je Krsnik, očekujemo reakciju SDP-a koji se još nije ogradio od izjave svog zastupnika. Ako se ne očituju smatrat ćemo da je to i njihov stav te kazneno prijaviti i SDP, zaključio je Krsnik.

Na novinarsko pitanje hoće li Bandić tražiti obeštećenje, Krsnik je izjavio da će to ovisiti o samoj presudi. (Online-Zagreb /Infopunkt.tv)

Gradonačelnik Bandić: “Postoje dani kad čovjek ne smije šutjeti…”

[infopunkt 2961&video=01 nolink]

Gradonačelnik Bandić: “…mislio sam da je vrijeme optuživanja bez dokaza prošlo ali izgleda da nije…”

[infopunkt 2961&video=02 nolink]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here