Početna Vijesti Business Global HR Trends Summit četvrti put u Zagrebu

Global HR Trends Summit četvrti put u Zagrebu

Foto: ThinkstockOvogodišnji Global HR Trends Summit koji će se održati 22. rujna ugostit će neke od najvećih stručnjaka iz područja HR-a.

Četvrti put u Zagrebu, jedno od najcjenjenijih okupljanja ovakvog karaktera u Hrvatskoj, započet će izlaganjem Artura Poirea, glavnog direktora u odjelu za talente tvrtke Ericsson (Global Head of Talent Management).

Cijelodnevno interaktivno događanje obiluje zanimljivim izlaganjima, a istaknut ćemo prezentaciju Teddyja Franka iz tvrtke Philips o transformaciji kulture unutar tvrtki, Barbara Wright iz tvrtke Novartis govorit će kako kreirati sigurno poslovno okruženje, predstavnik iz tvrtke Imperial Tobacco govorit će o pronalasku pravog talenta , a tu je i predstavnik iz tvrtke Maers Oil koji će izlagati o izgradnji brenda zaposlenika.

Global HR Trends Summit jedan je od najbrže rastućih HR događanja u Europi s godišnjim izlaganjima u Zagrebu, Bakuu, Sofiji i Istanbulu.

Prvi Global HR Trends Summit održan je 2011. godine u Zagrebu, a ove godine vraća se četvrti put.

Događanje je u organizaciji tvrtke P World zajedno s MojPosao portalom kao ekskluzivnim partnerom te s Dnevnik.hr kao ekskluzivnim medijskim partnerom.

Za više informacija o događanju te prijavu za sudjelovanje molimo vas posjetite:

http://www.thepworld.com/pevents/event/79/global-hr-trends-summit-4

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here