Početna ZG vodič Događaji Gastro Cabaret otkriva sva lice jedne palačinke

Gastro Cabaret otkriva sva lice jedne palačinke

U petak, 14. prosinca od 10 sati u Piccolo Mondo restoranu, Gastro Cabaret  otkriva sva lica jedne palačinke.

Po prvi puta zajedno ekipa Gastro.hr portala i Vitaminoteke pripremila je Gastro Cabaret – gastronomsku manifestaciju koja svojim programom slavi super popularno jelo koje obožavaju djeca i odrasli –palačinku.

Gastro Cabaret pod nazivom “Sva lica jedne palačinke” svoju odu palačinki “otpjevat” će u petak, 14. prosinca u “dnevnom boravku” grada Zagreba – restoranu Piccolo Mondo hotel Dubrovnik.

Zašto je recept za palačinke već godinama najtraženiji, sve o povijesti i kulturološkom aspektu palačinke i kako pripremiti bezglutensku palačinku, građani će moći saznati od 17 do 19 sati.

Na predavanjima (na koja je ulaz besplatan), znanstvena novakinja iz Instituta za etnologiju i folkloristiku Jelena Ivanišević gostima će ispričati zanimljivu priču o palačinki kao “prevrtljivoj slastici”. Akademik kulinarstva i renomirani chef Branko Ognjenović svoju će viziju palačinke prezentirati na njemu prepoznatljiv i zabavan način a na temu bezglutenskih palačinki osvrnut će se naša suradnica Gastro.hr-a doc. dr.sc. Darija Vranešić Bender, dipl.ing.bioteh, uz pomoć chefa Ognjenovića koji će se pobrinuti za praktični dio prezentacije.

Od jutra pa sve do poslijepodnevnih sati, građani su pozvani da posjete hotel Dubrovnik i uživaju u promotivnoj ponudi palačinki koja se, u susret Gastro Cabaretu, od 10. do 16. prosinca nalazi u ponudi restorana Piccolo Mondo i Kavane Dubrovnik po specijalno sniženim cijenama od 20 do 25 kn.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here