Fotosekcija organizirana u sklopu Kluba studenata elektrotehnike (KSET) 6. ožujka organizira uvodno predavanje u fototečaj kojeg organiziraju za sve ljubitelje umjetnosti fotografiranja. Tečaj se sastoji od predavanja te praktičnog nastavka u tamnoj komori, a osobama koje fotografiraju svakodnevno, ali nisu još u poziciji činiti to profesionalno, dati će detaljan uvid u neke od “osnova” fotografiranja.

Što se događa u fotoaparatu, kako slika ostaje na filmu i papiru, što se krije u mraku tamne komore, što fotografi rade pod crvenim svjetlom, čemu služe sve tipke na vašem ljubimcu, kako samostalno razviti crno-bijeli film, kako digitalno obraditi fotografiju da izgleda kako ti želiš, na što paziti pri kupnji novog digitalca – sve su to pitanja na koja će polaznici dobiti odgovore.

Besplatno uvodno predavanje prethodi tečaju

Prije početka tečaja održava se uvodno predavanje koja se tiču osnovnih informacija o sadržaju i plaćanju tečaja. Na uvodno predavanje dobrodošli su svi i ulaz je slobodan.

Za više informacija o tečaju i ukoliko ste zainteresirani za besplatno uvodno predavanje, potrebno je prijaviti se na linku http://www.fotokset.org/tecaj-vise

Točnu dvoranu i vrijeme preavanja organizatori će poslati putem e-maila nakon prijave.

Tečaj za ljubitelje fotografije u KSET-u

1 Komentar