Početna Fotogalerija FOTO: U Ilici otvorena nova Zara

FOTO: U Ilici otvorena nova Zara

Nova Zara (foto: Saša Zinaja/Medijska mreža)Prije tri tjedna otvorena je nova trgovina španjolske tvrtke Inditex – Zara u središtu Zagreba, točnije na adresi Ilica 30, gdje je jednom stajala poznata knjižara Mladost.

Trgovina izgleda luksuzno i profinjeno te na tri kata možete vidjeti sve što nudi popularni brend za nadolazeću sezonu. U prizemlju je Zara Basic – kolekcija za žene, koja za proljeće i ljeto nudi šarenilo boja, bijele haljine te prugaste i točkaste odjevne komade.

Također, veselih je i živih nijansi kolekcija TRF za mlade te dječji asortiman koji se nalazi na prvom katu. Muškarci u Zarinim odjevnim rješenjima mogu uživati na drugom katu trgovine.

Cijene su i dalje standardne – primjerice, haljine su 299 kuna, hlače 249 kuna, a pamučne majice zanimljivih ljetnih uzoraka možete pronaći po 99 kuna.

Cijene cipela se kreću oko 200 kuna za balerinke i sandale dok su cipele na petu od 300 do 400 kuna.

Iako u novu Zaru još nije stigla sva roba koju možete pronaći u Avenue Mallu i Westgateu, uz šetnju gradom preporučujemo vam da škicnete novo modno mjesto u gradu. (Tina Žagar, She.hr)

[nggallery id=474]

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here