Početna Vijesti Kultura FOTO EKSPRESIJA u KIC-u

FOTO EKSPRESIJA u KIC-u

Foto: PRESSU srijedu, 17. srpnja u 20 sati u Foto galeriji KIC, Preradovićeva 5, Zagreb otvara se izložba FOTO EKSPRESIJA u organizaciji udruge Foto Fashion Art Hrvatska. Izložba fotografija: Martina Hohnjec / Lidija Jurinić / Ivana Šalinović / Stanislav Bravar / Martina Fijačko / Andrea Damjanić / Matija Tadić

Predsjednica udruge FFA Hrvatska, Sandra Debanić najavljuje kako su radionicom FOTO EKSPRESIJA željeli potaknuti u polaznicima pozitivne promjene koje dolaze iznutra. „Svakodnevno bombardiranje lošim vijestima, gubitak radnih mjesta i kretanje u okruženju u kojem se stalno govori o recesiji, sve to utječe na naš način raspoloženja. S obzirom da svi u zadnje vrijeme govore o stanju depresije a ujedno i recesije, napraviti prvi korak prema pozitivnom razmišljanju velik je uspjeh“ rekla je Sandra.

Cilj izložbe FOTO EKSPRESIJA je prikazati fotografije koje izražavaju kreativnu ekspresiju pozitivnih osjećaja. Na samoj radionici bilo je važno povezati kreativnost i pozitivno izražavanje. Za polaznike radionice dovoljna je bila dobra volja i bilo kakav foto aparat.

Osim na upoznavanju osnova fotografije, naglasak je bio na pozitivnom razmišljanju te pronalaženju onih dobrih emocija koje se kriju u svima nama i omogućiti im da se izraze na fotografiji i tako ostanu trajno zabilježene. Iza radionice krije se uvjerenje da misli koje su usmjerene na pozitivne teme kao primjerice blagostanje ili uspjeh, mogu poboljšati psihološko stanje pojedinca i time donijeti pozitivne rezultate.

Foto: PRESS

Kreativnu radionicu vodila je fotografkinja Martina Hohnjec a sudjelovali su: Lidija Jurinić, Ivana Šalinović, Stanislav Bravar, Martina Fijačko, Andrea Damjanić i Matija Tadić.

Partneri projekta su Foto Fashion Art, Kulturno informativni centar, Canon, Filaks i Bistro Fotić.

Dođite u KIC i pogledajte kako kroz fotografiju izraziti pozitivne emocije!

Izložba je otvorena do 08. 09. 2013.

Radno vrijeme Foto galerije KIC / Caffe bara KIC Klub
Pon – ned: od 8 do 24 sata

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here