Najnovija farsa u vezi prodaje ulaznica za utakmicu play-offa Lige prvaka s Mariborom, u kojoj su i najobičniji gledatelji dovedeni preko ruba strpljenja, posljednji je dokaz koliko daleko su huliganski neredi i teror posljednjih godina, te intenzivno posljednjih mjeseci, odveli GNK Dinamo, kao i njegove istinske navijače, stoji u priopćenju GNK Dinamo.

GNK Dinamo je izrazio žalost zbog načina prodaje ulaznica koja je bila organizirana na veoma strog način ali na način na koji se Klub smatrao prisiljenim prodaju provesti uz dosad neviđene kontrole, a sve zbog tretmana svojih „navijača“ koji su, kako navode iz Kluba ”posljednjih godina izmasakrirali klub do granica iznemoglosti”.

Dinamo se ispričava zbog okolnosti u kojima su se svi navijači kluba zatekli, ali kako navode, oni će na svoje „zahvalnice“, nažalost, i ovaj put ispisivati adrese onih koji se nazivaju „vjernim navijačima“.

”Poštovani naši navijači, istinski navijači, jeste li se ikada susreli s ovakvom kupovinom ulaznica za Dinamove utakmice? Naravno, niste. No, svu svoju ljutnju slobodno usmjerite prema onima koji su vas do toga doveli. Usmjerite ju prema onima koji uništavaju stadion svog kluba i stadione diljem Europe. Usmjerite ju prema onima koji pljuju u lice čestitog čovjeka koji im po godinama može biti djed. Usmjerite ju prema onima zbog kojih godinama vaš klub plaća milijunske kazne UEFA-i. Usmjerite ljutnju prema onima zbog kojih, i pred vama, dragi naši navijači, Dinamo taji adrese svojih prijateljskih utakmica u uljuđenim europskim zemljama. Slobodno protestirajte pred adresama onih koji dočekuju strane goste u svojoj metropoli, te ih bjesomučno napadaju, pale im autobuse i ugrožavaju život. Slobodno protestirajte pred licima onih koji svoja lica skrivaju dok rade sve to, dok tjeraju strah među običan puk i iskrene ljubitelje sporta. Protestirajte pred skrivenim licima onih zbog kojih se sve više vas boji dovesti dijete na stadion. I na kraju, protestirajte pred njima zbog posljednja dva dana i psihoze u koju ste dovedeni zbog njihovih „darova“ svima vama i nama.” stoji u priopćenju.

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here