Autorica:
Tina Žagar
[email protected]

Detalj s Ekskadine modne revije (foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)Ekskada, omiljena zagrebačka modna destinacija poznavateljica mode i kvalitetnih fashion-brendova, u ponudu je uvrstila i prestižni talijanski brend Love Sex Money. Uvođenje novog modnog brenda na naše tržište obilježeno je modnom revijom na kojoj su predstavljeni najnoviji modeli jesensko-zimske kolekcije Love Sex Money te modeli iz zimske kolekcije poznatog brenda Gattinoni, koji je na hrvatsko tržište također dovela vlasnica salona Ekskada, gđa Bernarda Petković-Klobučar.

– Love Sex Money glamurozni je brend čija je odjeća prikladna za večernje izlaske, ali se savršeno uklapa i u dnevni look žene koja se želi osjećati posebno i, naravno, zaljubljeno, poželjno i bogato. To je prvi put da je Love Sex Money predstavljen u Hrvatskoj i zbog toga smo jako ponosni. A vjerujem da će zbog maštovitih kreacija, kvalitetnih materijala i poznatog talijanskog šarma ubrzo steći brojne vjerne poklonice – rekla je Bernarda Petković Klobučar, vlasnica salona Ekskada, ispred kojeg je i održana modna revija koja je okupila mnoge modne poznavatelje i ljubitelje mode.

Love Sex Money ili skraćeno LSM talijanska je modna marka čija je dizajnerica Lorella Signorino, priznata talijanska dizajnerica, u modnoj industriji poznata i kao bivša dizajnerica Victoria’s Secreta.

– Love Sex Money nosiv je, fin i skup brend. Izrazito je popularan u Milanu, a vole ga i bogate ruske dame. Odjeća je prikladna i za svaki dan – izjavio je nakon revije modni stručnjak Nenad Korkut.

Reviju su nosile poznate manekenke Jelena Orešković, Aleksandra Grdić, Iva Šarić i Stefani Hohnjec. Na Ekskadin crveni tepih izašle su u maštovitim kombinacijama upotpunjenima Gattinonijevim torbama te su predstavljenim komadima odjeće, sada i Zagrepčanima dostupnog modnog brenda Love Sex Money, oduševile nazočne.

Program je vodila Vlatka Pokos, također velika obožavateljica svih Ekskadinih brendova. Ako još niste svratili kod Bernarde, trgovina se nalazi u Vlaškoj 115 pasagge, pa tko zna, možda se zaljubite u Love Sex Money ili u neku od ostalih prestižnih modnih marki.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here