Iskoristite priliku da u malim grupama s individualnim pristupom svakom polazniku naučite o određenim temama kako biste mogli svoje znanje pretočiti u svoj biznis i krenuti s novim idejama.

Svjetska banka u svojim najnovijim prognozama za 2014. godinu Hrvatskoj najavljuje oporavak i izlazak iz petogodišnje recesije. Turizam ima izuzetno povoljnu razvojnu tendenciju te brzu i snažnu sposobnost oporavka kao vrlo važna grana hrvatskog gospodarstva. Najvažniji turistički resurs Hrvatske je jadranska obala, no i kontinentalni turizam koji je u značajnom porastu i trendu. Svjetska turistička organizacija (WTTC) predviđa za Hrvatsku, u razdoblju do 2020. najveće godišnje stope rasta broja dolazaka stranih gostiju, ali naglašava i potrebu za što boljom pripremljenosti.

Pripreme za priobalnu i kontinentalnu turističku sezonu počinju 13. 03. 2014. na konferenciji ‘Weboo 100% Turizam’  koja se održava u Zagrebu, a objedinjuje turizam, marketing, prodaju, poduzetništvo, web i internet poslovanje. Cijelog dana na bogatom programu predavanja s vrsnim predavačima vodimo vas u naručje najma ili prodaje vrhunskog smještaja uz online booking, dovodimo rusku klijentelu u Vaše mjesto, grad, otok, implementiramo specijalizirana tehnološka rješenja za turističke agencije, omogućavamo optimizirani ulaganje po oglasnom kanalu te maksimiziramo učinak Vaše promocije promocije na Internetu koja donosi povećanu prodaju.

Masterweb natječaj

 Vlasnici i izvođači, imate najbolju web stranicu? PRIJAVITE svoju web stranicu na Masterweb natječaj u kategoriji ‘Najbolja web stranica u turizmu 2014’ te ostvarite pravo na ekstra popust na kotizacije od samo 400 kn + PDV. Prijave su moguće najkasnije do 3. ožujka 2014. točno u podne.

Drugi dan konferencije

14.03. odvija se drugi dan konferencije kada Vas educiramo iz područja promocije turizma; o najnovijim modelima te kako se njima služiti na najefikasniji način. Edukacije su po cijeni od samo 600 kn + PDV, a na službenom webu očekuje Vas kratak sadržaj predavanja.

8:30 – 12:00 h ‘Kako iskoristiti internet za viralnu kampanju turističke destinacije’ (predavač Saša Petković)

12:30 – 16:00 ‘Promocije na booking servisima’ (predavač Franko Funda)

16:30 – 20:00 ‘GA – GA Turizam’ (predavač Dino Oreški)

Iskoristite priliku da u malim grupama s individualnim pristupom svakom polazniku naučite o određenim temama kako biste mogli svoje znanje pretočiti u svoj biznis i krenuti s novim idejama. Za odabir dviju edukacija, na treću ostvarujete popust od čak 50%!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here