Početna ZG vodič Događaji Dunja Ercegović vraća se u Tvornicu kulture

Dunja Ercegović vraća se u Tvornicu kulture

TVORNICATočno godinu dana nakon svog posljednjeg samostalnog koncerta u Zagrebu, Dunja Ercegović vraća se u Tvornicu kulture 22. studenog zaokružiti još jednu izuzetno uspješnu godinu i predstaviti nove materijale.

Posljednji put je Dunja u Zagrebu samostalno nastupila na rasprodanom koncertu u Malom pogonu u studenom prošle godine i predstavila tada svježe objavljeni EP “No Room For Us”, a sada će po prvi puta samostalno u Velikom pogonu podsjetiti na starije materijale i premijerno izvesti nove pjesme koje će se naći na izdanju najavljenom za početak iduće godine.

Od prošlog nastupa u Tvornici puno se toga dogodilo u Lovely Quinces karijeri; najavni EP završio je na vrhu velike većine top lista najboljih izdanja 2013. godine, nastupila je na SXSW u Texasu i kratkoj kanadskoj turneji, pojavila se na naslovnici Rolling Stone magazina, a pred sobom ima i ljeto s velikim brojem nastupa po regiji.

Novi single, koji najavljuje iduće Lovely Quinces izdanje, u eteru će se pojaviti u listopadu ove godine, a pratiti će ga i video spot.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture u prodaji su po cijeni od 25 kuna, dok će na dan koncerta ulaznica iznositi 35 kuna.

Kupiti se mogu u sustavu Entrio.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here