Početna Vijesti Business Dobrodošli na Dane kreativnog biznisa, okupljanje koje ”otvara” sva vaša čula

Dobrodošli na Dane kreativnog biznisa, okupljanje koje ”otvara” sva vaša čula

Foto: PRESSU četvrtak, 14. ožujka u zagrebačkom klubu Saxu, od 18 do 21 sat očekuje vas novi, još kreativniji i dinamičniji 2. Dan kreativnog biznisa.

Dani kreativnog biznisa posve su drugačiji i originalni poslovni susreti poduzetnika koji već godinama uspješno kormilare poduzetničkim vodama, onima koji su u njih tek ušli i onih koji se tek spremaju startati.

U Zagrebačkom Saxu svi će imati prilike čuti 3 uspješne Poduzetničke priče i uživati u stand up komediji, nakon čega slijedi party uz živi bend.

Predavači su: Saša Jurković koji više od deset godina obnaša funkciju Direktora portala posao.hr koji je za to vrijeme postao jedan od vodećih portala na tržištu rada te inicijator raznih projekata prepoznatljivih u HR zajednici; Tomislav Car direktor je tvrtke Infinum, koja je narasla do 25 zaposlenika u manje od 3 godine, a koja se bavi dizajnom i developmentom softvera s 50 posto prihoda koji ostvaruju izvozom. Predavanje će održati i Maja Škrinjar vlasnica Kasiopeje, male obiteljske firme koja danas ima imanje na 12 hektara nadomak Bjelovara u selu Jabučeta gdje proizvode med, maslinovo ulje, pčelinji vosak, propolis i ljekovito bilje, koje sade ili sakupljaju. Svi Kasiopea proizvodi su napravljeni isključivo od 100% prirodnih materijala.

Između predavača biti će ponuđena dva kreativna prijalaza – stand up poslastice. U goste dolazi Pedja Bajović koji nije, otkad zna za sebe, htio biti komičar. Jedan je od pokretača stand up comedy scene u Hrvatskoj te je aktivno angažiran u razvoju regionalne mreže ‘komičara s nogu’.

”Kada radimo, radimo intenzivno, a kada tome radu dodamo komediju, glazbu i zanimljivo druženje, svaki posao postaje još kreativniji. Zbog toga se na našim biznis okupljanjima poduzetnici uvijek dobro zabave i nasmiju, a kući odlaze sa idejama i planovima u glavi”, rekla je organizatorica Martina Kocijan, direktorica agencije Kreativna Vjeverica.

2. Dan kreativnog biznisa završit će organiziranom razmjenom vizitki, tijekom koje će svi zaintersirani imati priliku umrežiti se sa svim okupljenim predavačima, organizatorima i sudionicima susreta te dogovoriti konkretne sastanke i poslove.

Ne propustite biznis okupljanje, koje će otvoriti sva vaša čula! Ulaznice po simboličnoj cijeni kupite preko stranice http://www.kreativni-biznis.com/2dan.html

Foto: PRESS

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here