Ugodna atmosfera, topli dalmatinski ugođaj i zvuci klapske pjesme očekuju vas u restoranu Primošten.

Restoran smješten u Supničkoj 14 na zagrebačkom Cvjetnom naselju okružen je zelenilom, ima svakodnevnu ponudu 4 jela ribljeg menija koja su spremljena po jednostavnim receptima dalmatinske kuhinje.

Izričito Jadranska svježa riba, bogata vinska karta sa preko 86 različitih vina, tjestenina i kolači koje osoblje restorana radi, ugodna atmosfera i nasmijano osoblje, samo su neke od karakteristika koje obilježavaju njihovu bogatu ponudu i zbog kojih se mnogobrojni gosti rado vraćaju.

Osigurana parkirna mjesta, klimatiziran prostor, zidovi oslikani morskim motivima, ulaz za osobe s invaliditetom i vanjska terasa oslikavaju restoran koji je već dva puta uvršten među 100 vodećih hrvatskih restorana.

Svaki četvrtak i petak u stvaranju što zanimljivijeg i ljepšeg ugođaja dočekati će vas zvuci klape koja pjeva uživo, izvođači na akustičnim gitarama ili na klaviru. Čak dva puta mjesečno, ako uđete na vrata restorana Primošten, dočekati će vas fešta u pravom dalmatinskom štihu, Jadranska riba, vino i pjesma. Samo neki od specijaliteta u ponudi su riba u soli i riba u povrću, po kojima je restoran Primošten, uz mnogobrojne delicije Dalmacije i Mediterana, poznat i na koje je ponosan.

Ukoliko želite privatno, intimno okruženje restoran vam može pružiti i to zadovoljstvo. Poseban prostor omogućava vam da obavite poslovni ručak i sklapite posao ili uživate u romantičnoj večeri u intimnom okruženju.

“Na posebne datume, kao što je primjerice Valentinovo, restoran poprima neko sasvim drugo lice. Trudimo se uvijek biti drugačiji i posebni pa nam ni iznanađenja povodom posebnih prigoda slavlja, zaruka i slično, nisu strana.” – izjavio je gospodin Omer Mahić voditelj restorana Primošten i Madera.

Dva restorana, vrata do vrata, imaju dva sasvim drugačija lica. Restoran Madera nudi široku lepezu ugostiteljskih usluga, jela sa roštilja na drveni ugljen, jela po narudžbi, ispod peke i sa ražnja.  Restoran koji u svojoj ponudi ima i uslugu catteringa, 4 ili 5 dnevnih mesnih menija baziranih na domaćoj kuhinji, posjeduje i dvije sale u kojima možete proslaviti rođendane, krstitke, svadbene svečanosti te organizirati poslovne domjenke, bankete, obiteljske ručkove i večere.

Više o restoranu možete pročitati ovdje.

 

 

 

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here