Početna ZG vodič Trgovine, usluge Čaroban svijet nakita u ZAKS-ovom spotu

Čaroban svijet nakita u ZAKS-ovom spotu

Emitiranje prvog ZAKS-ovog televizijskog spota pod redateljskom palicom glasovitog Gonza započelo je prošli tjedan na Novoj TV. U čaroban svijet nakita uvest će vas spot u kojem glume trenutno jedne od najpopularnijih glumica u Hrvatskoj, Doris Pinčić i njezin dečko Boris Rogoznica te talentirana glumica Ornela Vištica.

Centralni motiv televizijskog spota je ljubavna priča između Doris i Borisa, koji su se u ovom slučaju pred očima javnosti zaručili ZAKS-ovim zaručničkim prstenom iz najnovije kolekcije nakita trajne materijalne i emotivne vrijednosti.  Snimanja su često naporna pa kod kuće volim biti u opuštenom izdanju, stoga u dane kada izađem van na sebi radije nosim diskretan nakit sa zanimljivim detaljima, a upravo mi se to najviše svidjelo na ZAKS-ovom prstenu kojim me Boris zaručio, izjavila je Doris.

Ovim spotom željeli smo ZAKS približiti urbanoj publici, a Doris Pinčić i Ornela Vištica, kao dvije mlade i perspektivne glumice, pravi su izbor za to. Nakit im prekrasno stoji, a gotovo svaki artikl iz naše nove kolekcije i same ih je obradovao, izjavila je  Nikolina Kefeček, voditeljica marketinga i promocije u ZAKS-u. Dodala je i kako ih je na snimanju spota oduševila kemija između Doris i Borisa te kako su sigurni da je redatelj Gonzo uspio gledateljima približiti čaroliju koju ZAKS-ov nakit unosi u svakodnevne živote njihovih kupaca.

Više info: www.zaks.hr

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here