Kozmo srijedaOvotjedna Kozmo srijeda posebno će razveseliti djevojke i žene jer će se na popustu naći cjelokupan asortiman čarapa. Iako bogata ponuda Kozma obuhvaća i muške te dječje čarape i dokoljenke, poznato je da upravo žene vole odjevnim kombinacijama pridružiti čarape i najlonke raznih uzoraka, a svoje će omiljene moći pronaći danas na popustu od 30 posto, te u četvrtak s popustom od 20 posto i u petak s popustom od 10 posto.

Bez obzira na to kakav modni stil preferiraju, pripadnice ljepšeg spola razne odjevne kombinacije upotpunjuju najlonkama, pogotovo u večernjim prilikama, kad one pridonose elegantnom dojmu. Po posebnim cijenama ovaj će tjedan moći birati između najlonki raznih boja i nijansi, uzoraka te gustoće, kao i dokoljenki i sokni koje će se uklopiti u ostatak garderobe. Muškarci će također pronaći razne modele čarapa i sokni, a djecu će obradovati šarene čarape s motivima omiljenih likova.

Iako nas, nakon prolaznih pljuskova i zahlađenja, očekuju više proljetne temperature, korisno je imati zalihe najlonki i čarapa jer su večeri još uvijek prohladne, a u nastavku je dio ponude koja će od danas do petka biti na akciji.

Kozmo, ilustracija

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here