Početna Vijesti Kultura Bulldog Club otvara sezonu – Lana Klingor – Tribute to 80′s

Bulldog Club otvara sezonu – Lana Klingor – Tribute to 80′s

plakat za BulldogBulldog Club je već godinama kultno mjesto za ljubitelje žive svirke. Potrudili su se da i ova godina ne prođe bez ludih tuluma koji život znače. Ekipa popularnog okupljališta zagrebačke rock generacije odlučila je vratiti u grad onaj svima poznati i omiljeni štih 80-ih. Publika navikla na odlične tulume u Bulldog Clubu neće ostati razočarana novim konceptom koji obećava  vruće noćne provode u nadolazećoj zimi.

Ove godine Bulldog Club otvara sezonu žive svirke 28. listopada u 21:30 sati.

Za odličnu glazbu i potpuno uvjerljivo izvođenje glazbenih legendi kao što su Tina Turner, Cyndie Lauper, Eurythmix i mnoštvo drugih pobrinut će se neponovljiva Lana Klingor koja će nas sa svojim bendom pokušati prenijeti u originalne 80-e.

Svakog četvrtka, zajedno s Lanom i njezinim pratećim bendom kojeg čine eminentni hrvatski glazbenici,  moći ćete uživati u večeri nazvanoj Tribute to 80’s.

“Neizmjerno se veselim svirci u živo jer energija koja se osjeti na tim svirkama je neponovljiva te me vraća na glazbene početke kada su pjevanje i publika bili najvažniji.  Večer Tribute to 80’s posvećena je pomalo zaboravljenim i nepravedno zapostavljenim 80-im godinama koje su iznjedrile glazbene dive i velikane koji žare i pale glazbenom scenom još i dan danas “, istaknula je Lana koja uživa u povratku glazbi.

Nostalgičarke koje  svih ovih godina u ormaru skrivaju haljine sa jastučićima u ramenima, dimija hlače i koje žude za jakom šminkom i natapiranim frizurama, imat će priliku prisjetiti se kako je to bilo u zlatnim vremenima 80-ih.  Što više kiča, to bolje!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here