Gradonačelnik Milan Bandić otkrio je da je prije dan, dva dobio kaznenu prijavu s krivotvoreni potpisom.

Kaznena prijava podnesena je od strane Mjesnog odbora Resnik, prozivajući Milana Bandića i njegove suradnike da su se udružili u Zločinačku Piromansku Organizaciju. No, kaznena prijava nosi potpis predsjednice Mjesnog odbora, no ona tvrdi kako je njezin potpis falsificiran, te je falsifikat prijavila policiji.

”Goebbels je mala beba” komentirao je gradonačelnik.


Osvrnuo se i na najavljenu prijavu Ministarstva zaštite okoliša i pozvao na odgovornost ministra Mihaela Zmajlovića koji, kako kaže, nije uredio deponij ni u vlastitom gradu.

”Ministar Zmajlović šalje inspekciju na Jakuševac, jedinu uređenu deponiju u ovom dijelu Hrvatske, a onu u svom dvorištu, na pola uređenu u Jaski je ostavio i otišao za ministra. U Varaždinu 180 000 tona smeća truje ljude, a tamo nema inspekcije, pa čekajte u kojoj mi to zemlji živimo”, kazao je gradonačelnik.

”Spreman sam k’o Rade Končar ići na sud zato što netko nije napravio svoj dio posla i što čekamo predaju palice između dva ministra koji nisu napravili nešto što su trebali napraviti. Gledajte apsurda, ja idem po sudu jer su kamioni stali. Pa kao da sam ih ja organizirao” zapitao se Bandić.


”Podupirem odluku Upravnog vijeća HNK u kojem sjede i predstavnici Grada”, kazao je i dodao, ”kada ne budem vjerovao tim predstavnicima onda ćemo ih smijeniti ali dok su tamo imaju moju apsolutnu podršku”.

Najavio je i kako će uskoro predstaviti svog kandidata za mjesto inetendanta HNK.

”Imam kandidata kojeg bi svi podržali. On prolazi sto posto, taj se ne može odbiti, ali neću za sada s njim izlaziti” uvjeren je Bandić.


”Kako očekivati da se dogovorimo s čovjek koji je godinu dana držao prazno parkiralište u Paromlinu, koje smo mu dali da građanima osigura parkiranje i naplati ono što građani mogu platiti?”, zapitao je prisutne gradonačelnik i dodao kako će se to pitanje riješiti poslije izbora sa novim direktorom Zagrebparkinga i sa novim sastavom Skupštine.

”Mi uredimo javne površine i damo im da naplaćuju parking, oni neznaju, kupimo im nekretnine u vrijednosti 300 milijuna kuna i damo im da upravljaju njima, a oni ni to neznaju”, nastavio je.

”Jel vi znate da je kolega Čović polog vratio IGH-u protuzakonito?” zapitao je prisutne novinare i zaključio,”da sam ja to napravio već bi svirao klavir”. Poručio je novinarima da se raspitaju kako je moguće tako vratiti polog i zašto Državno odvjetništvo nije pokrenulo postupak.

”Umjesto da mi daju nagradu i sagrade spomenik pred ulazom Zagrepčanke, što sam je spasio od tajkuna koji bi tamo napravili nebodere, ja skoro završim u zatvoru braneći se od ljudi koji su fiktivno postali njeni vlasnici i za kojima je raspisana međunarodna tjeralica”, istaknuo je Bandić o aferi kupnje Zagrepčanke.

Komentirao je i incident s terorizmom, odnosno naslovnicu Novog lista, ”u novinama je bio intervju s tim fiktivnim čovjekom i naslov – Bandić podmetnuo eksploziv pod auto tog fiktivnog vlasnika čije ime neću spominjati”, istaknuo je gradonačelnik.


”Ne treba meni ni plakat, ni sučeljavanje” dodao je Bandić i istaknuo kako će s građanima u predizbornoj kampanji piti kavu, i objaviti ‘oglas istine’.

”Na Jakuševcu – operacija uspjela, pacijent preživio”, komentirao je Bandić tribinu za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata koja je održana na Jakuševcu. Istaknuo je kako tamo deru, peru, sapunaju i najmanje hvale gradonačelnika. Pozvao je novinare da dođu i prenesu vijest jer to građane zanima.


www.infopunkt.tv

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here