Početna Moj Zagreb Novosti Anonymousi “krvlju” na Hypo banku: Niste isisali sve, ima je još dosta...

Anonymousi “krvlju” na Hypo banku: Niste isisali sve, ima je još dosta [VIDEO]

Od hrvatske Vlade traže da odustane od Zakona o strateškim investicijama i poduzme korake prema reviziji pretvorbe i privatizacije banaka.

Anonymousi opet napadaju. Nakon što su u prosincu napali Karlovačku te Samoborsku banku, ovaj put “nastradala” je poslovnica Hypo banke u Zagrebu koju su zalili crvenom bojom, koja simbolizira ljudsku krv, aktivisti hrvatskog ogranka. Prethodni napadi bili su djelo hakera.

“Upravo sada naši prijatelji ostavljaju poruku na jednoj poslovnici Hypo-banke, crvenu boju, koja simbolizira krv i njome poručuju bankama ‘Niste isisali svu krv, ima je još dosta za borbu protiv vas’. Ovo je samo akcija upozorenja”, poručuju Anonymousi putem videa na youtube.com.

Odaslali su upozorenje Vladi i HNB-u da do danas nikad nisu dopustile obavljanje revizije pretvorbe i privatizacije banaka. Hypo banka nije odabrana slučajno, riječ je o banci, poručuju, preko koje su hrvatski građani zaduženi vlastitim pokradenim novcem.

Od hrvatske Vlade traže da odustane od Zakona o strateškim investicijama i poduzme korake prema reviziji pretvorbe i privatizacije banaka. Poručuju da krivce treba kazniti, a novac vratiti. Usput, na ekranu se pojavio i tajmer za kojeg kažu da kad istekne više nema samo upozorenja – slijedi nova poruka i borba, ne samo protiv banaka, nego i Vlade i sustava.

Profitiraj.hr

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here